Thursday, 19 July 2012

Admission to HSNZ

keesokkan harinya selepas malam kenduri tahlil arwah
bangun pagi badan ni lemah sangat
so pagi tu terus ke Klinik Kesihatan
tanya doc kenapa %^*&^$@$%&*(@#
dia jawab TREATENED! 
tak puas hati dengan jawapan doc
saya ke Klinik Desa berhampiran
terus U19 sediakan refer letter to HSNZ
dah sampai sana memang for sure admitted la
first time dalam hidup tidur kat hospital
pakai baju orang sakit and gelang emas putih
kiri dan kananku semua admitted sebab alahan teruk
check in kat sini 2 hari 1 malam je
alhamdulillah..masih dipelihara Allah
cuma BE EXTRA CAREFUL pesan doctor
since husband o my sis o sesiapa pun tak dibenarkan menemani pesakit
buku ni je la yang jadi temanku kat sana
hadiah dari Incik Suami
breakfast
lunch
oleh kerana kebosanan
sempat lagi snap gambar view dari tingkap hospital
malam balik dari hospital tu
tetiba perut ni rasa sakit memulas2
tak selesa sangat
my husband cakap angin kot
dia sapu minyak angin cap yuyi
then bacakan yassin
alhamdulillah boleh tidur..

1 comment:

Wak Gelas™ said...

abear tu penah gi paris ke kak..ehHHee, muger cepat semboh yee..aMiinn

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers